Nieuwsflits

Lieve allemaal,
 
Van mij mag het voorjaar nu echt wel beginnen en mag het zonnetje meer tevoorschijn komen. Ik heb een aantal leuke en mooie zaken in het verschiet voor jullie!
 
Ik vind het heerlijk dat jullie allemaal genieten van de hyaluron behandelingen. Zowel de Derma oxy als de Piroche behandelingen worden door jullie als zeer prettig ervaren met altijd een mooi resultaat aan het eind van de behandeling.
 
Rosalique
Sinds November bij mij te koop!! ROSALIQUE🤩
Rosalique is speciaal ontwikkeld voor de gevoelige, rode en oneffen huid. Voor rosacea, couperose, acne en keratosis Pilars (rode, ruwe bolletjes op de huid). Rosalique verbetert de huid op milde wijze.  Door de unieke samenstelling camoufleert het direct, kalmeert, verzorgt en beschermt de huid langdurig door de aanwezige 50SPF!!
Ik was helemaal flabbergasted dat zovele van jullie het product al kenden via familie, vrienden of social media.
Nu hoef je niet meer online te bestellen maar staat het hier op voorraad!!  Image
 
Botox/Injectables
Woensdag 15 mei as zijn onze cosmetische artsen er weer! Wil je graag informatie over de diverse behandelingen en mogelijkheden of een afspraak plannen laat het me weten!!
 
Klankschalen sessie.
Ik heb afgelopen jaar mogen kennismaken met Pia Brand. Een bijzonder mooie vrouw, een inspiratiebron voor velen en ik ben blij dat ik haar heb mogen leren kennen. Lachen en gieren, gek doen en dan….. vooral vol passie over haar mooie werk praten.
Naast de klankreizen die je met haar kunt maken op diverse locaties is Pia ook actief in haar eigen behandelruimte. Daarnaast verzorgt Pia klankdagen bij Elaisa Energetic Wellness.
Een dame waar we dus niet omheen kunnen. Ik ben dan ook trots om te kunnen vertellen dat we een klankschalen reis gaan maken op Woensdag 10 juli .
Het programma zal er als volgt uitzien:
  • Inloop 19.15 uur
  • Start klankbelevingsconcert om 19.30
  • 20.45 langzaam terugkomen van je innerlijke reis
  • 21.00 uur een kopje thee/koffie en deelronde waarna we rond 21.30 afsluiten.
Ben je nieuwsgierig en wil je graag deelnemen. De kosten bedragen €35 pp.
Meld je dan aan we hebben maar beperkt plek!
  • Locatie: Skincare di Bellezza
  • Munstergeleen
Ik verheug me nu al!
 
Liefs en tot snel x
Karin