Behandelingen

Botox en Injectables

Injectables en Botox door erkende artsen​

Naarmate u ouder wordt, gaat de natuurlijke elasticiteit van uw huid verloren en worden de eerste rimpels zichtbaar op het huidoppervlak. Mettertijd worden rimpels dieper en worden het onesthetische lijntjes. Uw gezicht begint er moe uit te zien. U wilt graag uw huidverbeteren maar hoe? Wij vertellen u de diverse mogelijkheden.

Welke plaatsen zijn geschikt voor Injectables

Wanneer de mondhoeken steeds meer naar beneden gaan hangen, de plooi tussen neus en lippen dieper wordt,de wangen steeds meer last van van de zwaartekracht krijgen, kunnen deze rimpels, die vaak in de onderste helft van je gezicht voorkomen, opgevuld worden zodat ze minder zichtbaar zijn. Onze artsen maken gebruik van Stylage fillers, een hyalorongel die in de huid worden aangebracht om rimpels, plooien en soms littekens te laten vervagen of zelfs verdwijnen. Ook worden ze gebruikt om bepaalde onderdelen van het gelaat te accentueren, zoals de lippen of de jukbeenderen.

Welke plaatsen zijn geschikt voor Botox

Voorhoofdrimpels, Fronsrimpels en Kraaienpootjes. Voorhoofdsrimpels zijn horizontale rimpels op het voorhoofd. Als je deze rimpels goed kunt zien kun je er vermoeid of gespannen uitzien. Door botox kan het voorhoofd ontspannen, de rimpels vervagen en je uitstraling verbeteren.

Fronsrimpels zijn verticale rimpels tussen de wenkbrauwen waardoor ongewild een norse of boze gelaatsuitdrukking kan ontstaan. Hierdoor ontstaat ook de rimpel die uiteindelijk ‘in de huid blijft staan’. Wanneer deze spiertjes met botox worden ingespoten, zal de huid tussen de wenkbrauwen ontspannen en krijg je een meer relaxte uitdrukking. Ook werkt deze behandeling preventief, en zullen er dus geen permanente diepe groeven tussen de wenkbrauwen kunnen ontstaan. Kraaienpootjes ofwel lachrimpeltjes zijn de fijne lijntjes aan weerszijden van je ogen. Injecties in deze spiertjes zal deze rimpels doen vervagen en de huid strakker maken.

Bent u echter nog niet toe aan de in Injectables of de Botox dan bieden wij u een perfecte manier zonder inspuiting namelijk DermaOxy Huidverjonging d.m.v. zuurstoftherapie.

De nieuwe behandeldatum staat gepland op 29 april as.