Behandelingen

Gezichts- en lichaamsbehandelingen

Alle Piroche behandelingen geven een nieuw bewustzijn van je lichaam en zal de uiterlijke schoonheid van je lichaam op een positieve manier beïnvloeden

Basis behandeling: € 36,95

Tijdens het genot van een kopje kruidenthee of een ouderwets kopje koffie starten we met een voetbad. Komt u voor de eerste keer dan laten we u kennismaken met ons instituut en haar behandelingen. Na een gedegen huidanalyse wordt uw huid gereinigd en kunt u kiezen om te epileren en/of te harsen vervolgens starten we met de peeling. Eventuele onzuiverheden worden verwijderd en er volgt een lymfe-energetische massage waarna de behandeling wordt afgesloten met een dag-nachtverzorging.

Keuze behandeling: € 44,95

Deze behandeling is als de basis behandeling echter wordt uitgebreid met een massage of masker naar keuze.

Verwen behandeling: € 49,95

Deze behandeling is als de keuze behandeling en wordt volledig met specifiek masker en massage uitgevoerd.

Luxe behandeling: € 58,50

We starten op onze gebruikelijke manier om de rust over ons heen te laten komen. Vervolgens beginnen we met een rugbehandeling dan draaien we om en de drainage vind zijn voortgang op de buik. Zo proberen we een energetische balans van het lichaam te creëren alvorens wij aan de gezichtbehandeling beginnen. Voor de gezichtsbehandeling gaan we verder als bovenstaande bij de grote behandeling echter harsen en epileren is niet inbegrepen.

Jeugdbehandelingen: € 28,50

De jeugdbehandelingen zijn voor alle jeugdigen onder ons tot 20 jaar. Uiteraard volgen we ook hier onze filosofie. Deze behandelingen zijn met name gericht op het reinigen van de huid. Epilatie is niet inbegrepen.

Lichaamsbehandeling: vanaf € 50,00

Onze lichaamsbehandelingen zijn allemaal gebaseerd op energetische behandelingen. Hier moet u denken aan een specifieke rugbehandeling of lichaamsbehandelingen waarbij we de energetische punten stimuleren. Over onze diverse lichaamsbehandelingen informeren wij u graag verder in onze salon.

Overige behandelingen
  • Epileren                                            €   9,50
  • Verven wimpers                              €   9,50
  • Verven wenkbrauwen                     €   9,50
  • Verven wimpers & wenkbrauwen € 15,00
  • Harsen bovenlip of kin                   €   9,50
  • Harsen bikini-lijn                             € 22,50
  • Harsen oksels                                 € 22,50
  • Harsen benen                                  € 30,00
  • Harsen rug                                       € 30,00
  • Harsen onder en bovenbenen      € 45,00
Verwijderen van couperose en fibromen

Fibromen zijn gesteelde weke gezwelletjes (goedaardig), huidkleurig of duidelijk gepigmenteerd. Ze komen vooral voor in de hals, oksels, onder de borsten en in de liezen. Verwijderen van Fibroma pendulans: € 12,50 per 10 minuten

Behandeling

De fibromen worden met een pincet opgetild zodat ze los van de huid komen. Het steeltje wordt met een hete naald doorgebrand en de fibroom wordt verwijderd. Er blijft een klein korstje over wat na enige dagen van de huid afvalt. Verwijderen van teleangiëctasiën (couperose) € 12,50 per 10 minuten

Teleangiëctasieën is een toename van kleine bloedvaatjes) in het gezicht; ook wel couperose genoemd. Het komt vooral voor op de wangen en neus. Hoe het ontstaat is niet bekend. Uitgebreide blootstelling aan ultraviolette straling in zonlicht is een risicofactor voor de ontwikkeling van couperose. Tevens kan een erfelijke aanleg een rol spelen.

Behandeling

Met een heel dun naaldje wordt stroom gegeven in het haarvaatje. Het vaatje wordt dichtgebrand, waardoor het niet meer zichtbaar is. Na de behandeling kan de huid rood zien. Dit trekt na enkele uren weg. Ook kunnen er kleine korstjes overblijven. Deze vallen na enige dagen van de huid. Spider naevus is een bloedvaatje in de vorm van een spinnetje. Het heeft een centrum met kleine uitlopende vaatjes. Het komt vaak voor onder het oog, op de wangen of op de neus. Behandeling: het stollen (dichtbranden) van de bloedvaatjes en het centrum van de naevus.