Behandelingen

Definitief ontharen

Ontharen voor de vrouw

Stelt u zich eens voor: nooit meer scheren, geen ingroeiende haartjes meer en voor altijd een gladde, zachte huid zonder stoppels!

De droom van iedere vrouw!

Of het nou gaat om uw bikinilijn, oksels, benen, bovenlip of kin: alle ongewenste haargroei is met een aantal behandelingen verdwenen. U hoeft nooit meer rekening te houden met een plotseling uitstapjes, een zomerse onverwachte stranddag, een onverwacht afspraakje met uw geliefde of vriendin of bijv. saunabezoek: uw huid is altijd glad en zacht, zonder stoppels!

Bel of mail ons voor een gratis proefflits en/of tarieven, mogelijkheden en meer informatie

Ontharen voor de man

Een glad en zacht lichaam, zonder stoppels, is de droom van iedere man. Een gladde rug en borst is tegenwoordig het schoonheidsideaal.

Maar ook het ontharen van armen en benen is steeds populairder. Voornamelijk rug en borst komen mooier tot zijn recht als deze niet behaard zijn. En niet alleen sporters willen een glad lijf om hun lichaam beter tot zijn recht te laten komen! Permanent onthaart zijn en nooit meer te hoeven scheren, is voor iedere man een uitkomst!

Uiteraard is de voorkeur van de partner ook een drijfveer voor de man om zich op zoveel mogelijk plaatsen te ontharen. De wens om een glad en zacht lichaam te hebben zonder er al te veel moeite voor te hoeven doen en pijn te lijden (scheren, waxen en/of epileren kan soms erg pijnlijk zijn) is steeds groter en Definitief Ontharen biedt hier een enorme uitkomst en is pijnloos!

Gratis proefflits

Bel of mail ons voor een gratis proefflits en/of tarieven, mogelijkheden en meer informatie.

Prijzen worden individueel bekeken. Per slot van rekening hoeft u niet zo behaard te zijn als uw buurvrouw/man! Skincare Di Bellezza heeft research gedaan naar de verschillende ontharingsapparatuur dat op de markt is. Wij bieden u dan ook behandelingen die veilig zijn voor uw huid en effectief uw haar permanent verwijderen